Услуги

Нашата сопствена флота од камионски возила обезбедува ефективно реализирање на нарачките. Ние испорачуваме стоки од различни класификации: парче, рефус, општ товар, цврст и течен товар, како и специфична стока.

Реализирани 

проекти

Километри 

годишно

Вработени

33

ГОДИНИ ИСКУСТВО

Достигнувања

Нашата формула за успех ја сочинуваат тим од експерти кои ги имаат сите потребни вештини, знаење и искуство да обезбедат врвна услуга на вашата пратка.

10K+

Реализирани проекти

17

Вработени

1.5М+

Километри годишно

Сопствени возила

Она што не прави успешни

Без оглед на големината на пратката, Бест Доо нуди целосно  логистичко решение за сите ваши барања за транспортни услуги.

 

Со асортиман на возила и специјализирани транспортни капацитети, можеме професионално  да го исполниме домашниот и меѓународниот транспорт. 

 

Ние сме специјализирани за транспорт, покривајќи  увозна/извозна документација, поддршка при берење, транспортна документација, пакување и складирање.

Нашиот тим од врвни професионалци ги закажува најбрзите рути за пратката да пристигне на време.

Работиме со ЕУ

Сигурно и безбедно

Секогаш на време

БЕСТ ДОО - Кавадарци е компанија за транспорт и логистика на стоки од Македонија до цела Европа и обратно. 

01

Ефикасно.

Безбедно.

Сигурно.

01

SCROLL

БЕСТ ДОО - Кавадарци е компанија за транспорт и логистика на стоки од Македонија до цела Европа и обратно.

БЕСТ ДОО - Кавадарци е компанија за транспорт и логистика на стоки од Македонија до цела Европа и обратно. 

SCROLL

МК

DE