За нас

Бест Доо е формирана 1989 година во Кавадарци, Македонија. Истата година започна да работи со превоз на стока до сите Европски Дестинации.

Благодарение на нашата ефикасност, точност, коректен и посветен однос кон нашите клиенти и секако високата професионалност на нашиот тим, денес, не прави меѓународна транспортна компанија со високо реноме и рејтинг.

Нашата Професионалност ја докажуваме со постојаното вложување во најсовремени возила со високи EURO 5 и EURO 6 стандарди.

Сето оваа не прави стабилна и конкурентна меѓународна транспортна компанија, за чија професионалност, можат да посведочат голем број на задоволни клиенти, како од Македонија, така и од сите европски Земји.

Контактирајте не

Нашата формула за успех ја сочинува тим од експерти кои ги имаат сите потребни вештини, знаење и искуство да обезбедат врвна услуга на вашата пратка.

03

Луѓето и знањето 

се нашата предност

03

SCROLL

Нашата формула за успех ја сочинува тим од експерти кои ги имаат сите потребни вештини, знаење и искуство да обезбедат врвна услуга на вашата пратка.

SCROLL

МК

DE