Контакт

03

БЕСТ ДОО - Кавадарци е компанија за транспорт и логистика. Главна дејност е транспорт на стоки од Македонија, Косово и Албанија до сите Европски  Дестинации. Нашето долгогодишно искуство и најсовремените услуги  гарантираат дека се што ќе испорачате ќе стигне на време на ефикасен и евтин начин.

Контакт

DE

МК